leg cramps

Mother/ mothers to be. Tolong bantu apa nak buat if berlaku muscle cramp bila bangun tido

6 Các câu trả lời

Gerakkan ibu jari kaki & kaki perlahan-lahan . Saya makan tablet kalsium yang klinik beri 2 x sehari 30 minit sblm mkn/2 jam slps mkn. Pantang minum yg berkafien dlm 2 jam mkn tablet kalsium. Syukur juga lps tu tiada sdh muscle cramp. 😊😊

Try mkn shaklee ostematrix tu..tggi kalsium..sy mkn jd ringan bdn, sng membuang,x cramp n xskt2 gg dh..

5y trước

Hi..sy ada jual ostematrix shaklee sis.. Sy pun makan itu juga.. Promo tu ni bulan. Ada diskaun 5%.. Wasup sy kalo berminat http://www.wasap.my/60163231013/shaklee

Alas bntal kat kaki msa nk tdo..insyaallah cramp kurg bila bgun pg

Urut2 sikit. Kalau sy selalu selimutkan kaki.

Sy mkn kalsium shaklee

Biasenya kurang kalsium, cuba beli obical dekat farmasi Dan boleh Google makanan tambah kalsium.. Sapu minyak panas Dan pakai stokin..