SAD

Mother day pertama hari ni dlm hidup suami tk ucap sepatah pun???

25 Các câu trả lời

Biasa tu.lelaki mmg xigt..suami sya pon xwish dan anniversary berapa hari lepas pon dia lupa..bila bgtau dia ckp..owh..da 12 tahun ya kite..tu jee..eem..tiap tahun mmg nk kne sya yg mula kan dlu..cume besday saja la dia igt tu pon xsambut sgt. Cume bwk keluar mkn dan wish di fb..sb mgkn dia pon merajuk.dia ade blikan hadiah berapa kali sjka kawen..tp sya xsuka guna.hahaha..xkne selera sya..tu dia xblikan ape2 lg gaknya..tp klo sya minta sbgai hadiah ade la dia blikan..surprise2 xde lg..klo kek ade la juga blikan..tp bkn tiap tahun..

Suami saya tak pernah wish jugak tapi hampir setiap masa ucap tq momma jaga elok anak kita tq momma rajin masak untuk anak kita tq momma selalu buat PlaySchool untuk anak kita.. Walaupun dalam 1 hari setiap tahun tu tak ada ucapan, asalkan dalam setahun dia lagi byk hargai kita pun dah memadai ☺️

4y trước

Beruntung lah sis dapat suami yng selalu ucap tq

Smlm pun saya ingat husband tak ingat mother's day, Rupa" nya dia ingat dia ucapkan selamat hari ibu , Saya gembira dia ingat, biar pun blm ada anak, baru ja mengandung 7 weeks 5 day pernah keguguran usi kandungan 6 bulan , insyaallah semoga baby sihat dlm perut sampai la melahirkan aamin?

Dah 2 tahun menikah suami tak pernah ucap???. Sebab memang tau suami sy bukan jenis romantik sama mcm sy. Last anniversary pon kami terlupa bila sy kemas lemari ternampak buku nikah br sedar anniversary. Tp tak rasa sedih malah kami berdua gelak2 sebab sama2 tak romantik???

4y trước

Tk romantik

Dah bertahun nikah rasanya baru sekali suami wish mother's day...memang selalu tak ucap pun nak celebrate lagi la..tapi tak kisah pun yang penting dia selalu hargai kita..kalau setahun sekali baru nak hargai kita susah juga

Awk...dgn lelaki ni sy mintak jgn terlalu hrp benda2 mcm ni...xsemua lelaki sensitif bab ni..silap2 mak dia pon dia xwish...lg dasyat sebenarnya dia xtau pon rni hari ibu???

4y trước

Apela....smpai mntak adiah....

Xperlu sedih sis.. Lagipun kalau ikut dlm Islam, kita xboleh sambut mother day ni.. Sambutan ni utk agama kristian. Boleh google atau baca di fb tentang kisah sambutan "mother day" ni..

Sy pun suami tak pernah ucap.... Jgn kata hari ibu hari jadi sndiri pun kadang dia lupa.... Yg pntg suami kita syg kn kita...... Tu dh lbh dr syukur alhamdulillah

Sy dah kawen 13 thn.x penah pun hubby wish mother's day ke apa.relax la.small matter.yg pnting hubby tolong jaga ank.action speaks louder than words.

Saya x pernah suami wish ape2 pun..selama kawin 16 tahun ni..dah terbiasa..x rasa ape2 pun..aslkan dia jaga saya elok2 pun dah ok..syukur sgt2