Suntikan Kancing Gigi

Morning. Nak tanya suntikan kancing gigi nih memang ade side effect macam pening kepala kee. Sbb lepas kene suntik bape jam lepas tuh pening kepala smpai lah harini. Rase nk pitam pon ade. And then kalau kene suntik mmg tangan yg disuntik tuh akan rase sakit lenguh ke. Makin lama makin sakit pulak smpai tak boleh angkat tangan tinggi sgt.

28 Các câu trả lời

Normal rasanya. Nurse gtau aritu lepas suntik ni tangan kebas, rasa nak demam smua. Tp syukur sy xda rasa apa pun 😅😅

5y trước

Ouh ok lah tuhh.

alhamdulillah sy dulu kene okey je . tak de sakit2 tgn ape sume . sakit waktu injet je sbb takut jarum😂

Saya 30 minggu still x kena suntik kancing gigi smpai skng. Minggu dpn appointment yela kot kena inject

Sy bru pas cucuk kancing gigi tdi ..... pening² tu xde la ... cme lengguh² tgn tu ade ...

5y trước

InsyaAllah .. hrp² jgn la demam .. tpi ni tnda² nk demm tu xde lgi .... tpi rse nye tgk pada ketahanan tubuh bdn seseorg .. thn tw pn idak kne cucuk tu ....

Rasa lenguh adalah sampai 3hari..xbole nak angkat barang.. Rasa nak tido je lepas suntik..

Sy Baru ja cucuk smlm ..pening2 + muntah lagi ..smpai hari tangan still sakit

3y trước

Sama

Sy pas kne inject att mst kne lenguh2 n bdn lesu.. Balik rumah trus rehat n tido..

Saya kena cucuk khamis Lepas Alhamdulillah xde pape..sakit tempat cucuk je skit

saya lenguh tgn je dalam beberapa hari. tu je simptom sy alami

Alhamdulilah ... Saya tak rasa kebas atau pening kepala.. 😊