Suntikan Kancing Gigi

Morning. Nak tanya suntikan kancing gigi nih memang ade side effect macam pening kepala kee. Sbb lepas kene suntik bape jam lepas tuh pening kepala smpai lah harini. Rase nk pitam pon ade. And then kalau kene suntik mmg tangan yg disuntik tuh akan rase sakit lenguh ke. Makin lama makin sakit pulak smpai tak boleh angkat tangan tinggi sgt.

28 Các câu trả lời

sy x pening. cuma tgan lenguh. nurse pun ada tnye tgan mne yg menulis so sy tgn kanan, n dia pun ad ckp ccuk ni lenguh kn tgan skit katanya. dia ccuk tgn kiri. saya nk habis lenguh tu 3 hari jugak termasuk hari ccuk tu. mula2 rasa kebas je. paz 2 baru rasa tangan sebelah lenguh len mcm 😅

pengalaman sy... suntikan pertama tngn rasa kebas n blik dri klinik terus tertidur. suntikan ke 2 xda apa2. tpi suntikan depo yg sy xsesuai. lps suntik kepala migrain emosi terus terganggu. bru 1 suntikan.nak stop.darah haid xhenti2. 😭

morning! tgn lenguh tu mmg ye..nurse ada gtau kancing gg mmg akan buat tgn lenguh..sbb tu kena cucuk kt tgn yg tak aktif buat keje..tp takde plak smpai pening kepala..2x cucuk, 2x tak pening..alhamdulillah, okay je

lain org lain pembawakkan dia .ada yg demam .ada yg pening n ada yg lenguh2 tangan . so thats totaly normal sis. banyakkan berehat dn mnum air putih ye

Kalau 1st suntikakn mmg tangan akn rsa lenguh..sy bulan lepas dkt 2 mngu lenguh n sakit tangan..2nd suntikan okay je..just lenguh mlm jee..lps tu oky je

5y trước

Klau 1st time mengandung mmg 2 kali kena cucuk..Mmg ssh nk buat keje pun sbb lenguh..nak bwk file dkt office pn suruh org 😂😂

Aah.. saya hari tu pun mcm tu juga.. tp xda smpai pening la.. cuma tgn lenguh sepanjang ari.. klau tak bernasib baik, lenguh 2-3 hari

Lepas kena cucuk lenguh2 sikit. Balik rumah nak baring je rasa. Esoknya badan start sejuk panas. Lepas dua hari okay dah. 😂

Sy suntikan pertama ada rasa pening2 gak.. Tgn Lak lenguh nak dkt seminggu.. Suntikan ke2, pening2 xdak n tgn lenguh dlm 3 ari..

Pening sbb tak tahan kot. Sy pun demam lepas kena suntik tu. Sy kena suntik 2 hari lepas tp sampai hari ny rasa sakit, kebas, lenguh.

5y trước

Ouh ye ke. Takut pulak demam jugakk

sy pon kebas tgn yg kne inject tu. mmg nurse ad bgtau akn kebas. sy dlm 2 ke 3 hr bdn mcm nk dmm lps kne suntik tu 😅