Suntikan Kancing Gigi

Morning. Nak tanya suntikan kancing gigi nih memang ade side effect macam pening kepala kee. Sbb lepas kene suntik bape jam lepas tuh pening kepala smpai lah harini. Rase nk pitam pon ade. And then kalau kene suntik mmg tangan yg disuntik tuh akan rase sakit lenguh ke. Makin lama makin sakit pulak smpai tak boleh angkat tangan tinggi sgt.

28 Các câu trả lời

Kebas tu normal sis. Pening tu tk pstilaa, byk minum air

Alhamdulillah sy x rsa kebas pn slps knaa suntik tu...

5y trước

Wahh kebal nya sis. Sy kena suntik 2 hari lepas sampai sekarang rasa sakit, lenguh, kebas 😂

saya rasa lenguh2 jew..pening2 tak ade pulak..

Lenguh2 tu mmg ada.. Berhari2 jugak nak hilang tuu..

5y trước

Ouh gituu. Tq

Mmg sakit... Dos kedua lg sakit... 😢

kesan kena cucuk..normal ke ni?

kalau sy mmg terus demam 😢😢

5y trước

Ouh boleh smpai demam eh

Brpa mggu bru suntik

1y trước

saya kene 23 week