Spotting darah

Morning mummy sekalian, saya nk tanya, semalam saya g jalan² dengan suami naik moto, time atas moto tu bila terentak je perut saya rasa sakit memulas macam nak period, then balik dari jalan tu, dekat panties saya ada spotting darah setompok je, then saya korek dalam kluar darah tapi warna macam koko, tarikh saya period 18hb(esok) ,semalam kluar nye darah tu, tapi sekali tu je, bila pakai pek then pagi ni saya cek lagi dah tak de darah tu. Memang normal ke keluar darah tu time nk period ? Sebelum ni tak pernah pun kluar darah koko time mula nak period. Ke tanda tanda pregnant ke ? Sy tak cek upt lagi, sebab belum lepas tarikh period ..

1 Trả lời

mcm mne dah check upt? #16Dec2020 #IbuRA #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

4y trước

sabar ye.. نورول Doakan suatu ari nnt ada rezeki anak utk sis & suami. amiin..