Perut rasa memulas

Hi morning mommy semua nak tanya normal ke dah masuk 7w perut rasa memulas nak cirit tapi tak cirit,,kalau cirit pun sikit jer lepas tuuuu rasa memulas balik,,normal kee

3 Các câu trả lời

normal sis. pantau je kalau ada spotting/bleeding diikuti rasa cramp kuat. 7w baby masih kecik lagi. baby bump mula nampak bila dah masuk 2nd trimester melainkan sis dah pernah mengandung sebelum ni atau perut jenis bloated

4mo trước

Alhamdulillah kalau normal,,belum lagi ni baby first,,

dan 7w pun perut masih tak nampak kee

4mo trước

okay baik terima kasih mommy