HOSPITAL SHAH ALAM SEKSYEN 7

morning mommy , saja la nak tanya , siapa baru2 ni bersalin di hospital shah alam seksyen 7 tu ? so far okay tak ? betul ke sekarang ni kalau jahit tak dibius? hehe .

16 Các câu trả lời

Sy bakal bersalin di hsa..so far selama gi check up sana ok je..n feedback dari biras2 sy yg bersalin tahun lepas pon kata ok..

Jahit tu dibius mommy...tp 6t lpas b’salin time dye jahit tu x rase pape dh mommy...not to fred yer mommy...🙂

Xtau betol ke x..saya rasa masa saya branak xbius jahit tapi saya xrasa sakit sbb saya sedut gas.

Bulan lepas bnyk org saya kenal bersalin kt shah alam so far pengalaman smua okey .

All the best!

Better bersalin kt hospital klang jela, nk bilik frst class pun tk mahal. And so far feedback yg bersalin kt sana mcm ok.