Pampers Atau Napkin

Morning mommy For baby yg newborn kan Kena beli napkin ke atau pkai pampers trus? #firsttimemom #19weeks

2 Các câu trả lời

sy lebih memilih pampers klau mmpu beli dri napkin . sbb napkin kne rjin tuka . sbb bby yg kencing bnyk biase dua kali dy kencing je dh boco . nt tilam bedung semua pon ikot kne cuci . klau pampers xrisau sgt tahap kebocoran tu . sbb bby biase kuat berak2 juga so pkai buang memudhkn . napkin pon klau asik tuka tuka nt bby naik ruam .sy prnh try dlu kt ank prtama . last2 bby yg kecian naik ruam . bila tuka pampers pkai buang bru xd kne ruam .

5y trước

Okey, tq 😁

Kalau sis rjen mmbasuh boleh pakai napkin..kalau nak mudah..pakai je pampers size newborn tu

5y trước

Ouh time promo tu kena selalu tgok tu 😆