Kesan Minuman Berkafein Buat Ibu Hamil

Morning Mommies! Buat ibu-ibu penggemar kopi, anda perlu tahu bahawa satu cawan kopi boleh meningkatkan risiko kelahiran mati atau 'Stillborth'. Baca lebih lanjut di sini: https://my.theasianparent.com/efek-minum-kopi/web-view

5 Các câu trả lời

saya minum kopi ok je time pregnant.alhamdulillah dah nak masuk 4 dah anak saya.yng ke4 nie tenga pregnant 30week.

4y trước

lain org lain effect nye. jadi lebih baik elakkan kalau boleh membawa maut

aslam sy nk tnya klu kencing kotor nk wt mcm mna ye..sbb stiap mnggu sy kna repeat urinie...sy dh 16 weeks

4y trước

hari2 mnum ke air bali tu sis

Sy pun suka kopi.. Dah rujuk doktor.. Boleh ja minum tp jgn berlebihan.

sbb byk kafein tu

👍