Tumpang gembira

Morning Mommies.. Happy dn teruja bila nampak ramai mommy to be bertanya pasal kehamilan🥰 Teringat pengalaman sendri wlaupun cuma 10weeks. Saya doakn semoga semua yg sedng hamil dpermudahkn sehingga due.🤲 Doakn sy ada rezeki dn dberi peluang untk hamil lagi yah🤲🤲 sy 2 tahun menunggu, thun 2021 ada sangkut tapi brtahan 10minggu seja. Harap lepas nie dapat lagi merasa morning sickness sbb prgnant😅🥰🥰🥰

2 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkan segala urusan sis utk Pregnant balik.. Sama lah kita.. Semoga ada rezeki utk kita dapat zuriat balik.. Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin..

3y trước

Aamiin Ya rabb🤲🤲 Semoga ada rezeki untk kita inshaAllah🤲🤲

smge rzki sis ade thun nie insyalllah..aminnnn

3y trước

terimakasih sis