Clear Blue

Moral of the story.. Mahal mcm mna upt tu xboleh percaya.. ? Ceck pregnant 2-3week seminggu lepas tu period datang.. Hahah sapa ibu2 yg pernah lalui benda yg sama

2 Các câu trả lời

Sy pernah. Tapi masa tu bukan guna clearblue. Naik dua line samar2, esoknya period 🤦🏻‍♂️😅 sejak tu sy guna lebih dari 1 jenama utk bagi confirm betul2

Bkn x leh percaya sis, mgkin kandungan tu x menjadi atau mgkin jga itu sekadar spotting.. strip tu detect hormon kita, if tggi, adalah bacaannya..

5y trước

Dh p scan rahim penuh ada drah tnda2 nk period.. Lepas tu buat upt kt hospital dgn ambik darah keputusan negetif.. Buat upt kt rumah naik 2 lain tapi samar2.. Hari nie period hari ke 3.. Hurmm 😔