normal ke mommy

hi moommy ada tak dalam ni mcm sy? saya dah lama tak bersama dengan suami , sejak pregnent and skrg baby dah 4 month lebih .. saya masih tkut nak bersama.. normal ke mommy? plus husb sy pun xde ajk nk brsama 🥹 sorry soalan agk sensitif..

3 Các câu trả lời

x apa sis normal je klau ada rsa tkut nk bersama lps bersalin.. bby sya dh 6 bln..nk bersama pn tkut² buat pn cma slow²... x apa sis ambil msa..klau suami sis ok..ok laa..klau nk try brsama..buat slow² je..

Ikut orang kot. Saya dari tahu pregnant 4w pun kerap je bersama suami sampai nak dekat bersalin