Mood

Nk masuk 4 bulan nih, mood swing dia makin menjadi jadi. Benda kecik pun nk marah suami. Kesian dia. Kadang bnda kecik pun tiba tiba nangis. ?? Nasib baik dia faham sbb pregnnt jd mcm nih. Setiap kli mood gila datang dia tak hbis hbis baca ayat suci alquran. Sorry husband ?? i try to keep calm, but ???

5 Các câu trả lời

Hehe sy pon kdg2 mood mcm ni jgk sis. Tiba2 nk duduk bilik je xnak ckp dgn husband. Lps tu merajuk xda sbb 😂😂 Asalkan husband fhm xpe lah sis.. 😅

cian sis.. biasa mcmtu la sis hormon org mgndung ne pelik sikit 😀 moga suami sis tabah selalu

😅😅😅😅..bertabahlah suami😂😂😂..prgnt ni mood mmg x ketentuan

Cakap dengan suami sis. Takut nanti dia pula sentap hehehehe

lolz... its ok. i'm sure your husband understands.