Emosi

Mood kelaut betul kan pregnant ni. Kalah pms. Kejap nak nangis kejap nak gaduh dengan orang kejap nak marah. Ya Allah. Kesabaran nya tipis sangat ?

14 Các câu trả lời

Kalau trimester pertama ada juga ke emosi mcm ni? Sekrg ni saya trimster pertama. Tapi emosi saya lain macam je. Kejap2 nak mrh, lepas tu kalah nak tengok org pun rasa nak manas 😂 badan pn terasa lemah. Rasa nak baring je. Normal ke tu? Atau prasan saya saja

4y trước

Tulaa. 😁 takpe sabar je la. Tq sis..