risau sangat

momy2 yg tengah pregy ada tak yang rasa risau takut mase time2 dekat bersalin,, saya ni dah anak kedua tapi tetpa je ade rasa takut kan pasal time anak first tu sungsang ,,, so macam trauma ade tak cara nak elakkan takut and risau ni lebih2 tengah malam bila dah terbangun tak dapat nak tidok lagi sedihnye 😭😭😭 saya mengandung baru 20week tapi dah rasa takut heheh #20week5day #bantusharing

2 Các câu trả lời

saya yg prgnt no4 ni pun risau lagi 2bulan nak brsalin..trauma ngan anak no3 masuk ubat ketuban dipecahkan uri melekat.. jgan fikirkan sangat banyak kan doa yg baik² mudah²an segala nya dipermudahkan

Takut x blh ckpla smpai drah naik dgn tbe2. Bila time cekup dh smpai bulan.byk fkir indah2 je sis ank kluar tu je sis. Nk hilang kn takut.