Story time

Hi u all momy2 yg bakal deliver baby tu yg buntu apa nak kena bawak pergi hospital ni ada yg ckp jgn bwak banyak bawak sikit2 je ada yg ckp lain pulak kan hahaha ok so berdasarkan pengalaman saya . Lebih baik u all momy semua bawak banyak je , sebab lepas bersalin nanti kita taktahu bila kita boleh discharge buatnya momy ada masalah kesihatan ke lagi2 momy yg mmg ada masalah kesihatan masa preggy contohnya darah tinggi .. memang kena standby barang baby & barang momy banyak & jangan lupa tarmos air panas / paket milo atau apa2 je makanan ringan utk makan kalau lapar malam2 .

1 Trả lời

jd kat sya, bla baby kna kuning tpksa dduk lma lg dlm wad, kkurgn pkaian dlm, kkurgn pkaian baby, tpksa call husband suru hntr lbih,