kembar 3 ( mohon doa )

hi momy2.. sy prgy kembar 3. tp harini chkup 2 kmbar da xd. sedih sgt rse ?.. mntk doakn ank kmbar sy yg ke 3 selamat shge sy brsalin.. sbb doc ckp risiko tkt terikot same.. al-fatihah #23weeks2days

22 Các câu trả lời

Innalillah....kuatkan semangat ya momy😓. Jgn stress, ingt ada lg si kecil kt dalam tu tgh membesar. Sesungguhnya, momy telah ada anak syurga yg menanti momy disana. Positive ok momy. Hugs & kisses from us here💖💖💖💖

Allahuakbar..bby dh besar gak tu 23week.. doct de ckp x punyanya ape sis? Sy pn twins gak 26week..

5y trước

Thansk sis tp perut sy x cm org mgndung twins kecik jee.

saya punya twin tp tinggal 1 je.. smg baby2 kita selamat dilahirkan 🤲🤲

5y trước

amin. mudah mudahhan

Inna Lillahi wa inna ilayhi raji'un. Moga baby terus kuad. Aamiin.

Ya Allah.. sedihnya.. Semoga dprmudahkan.. Be strong sis!. 💕

Semoga selamat dan bby di lindungi allah taala

Smoga dipermudahkan urusan sis..aamiin🤲🏻

Semoga segala urusan sis dipermudahkan amin

Semoga dipermudahkan urusan sis dan baby

Semoga dipermudahkan sis..doa bnyk2 ye..