bby

Momy sume ade ke bby kite asik bergerak sblah kiri je???kdg2 je tmpat lain tp kerap di kiri perut

2 Các câu trả lời

bby sy xkesah la kiri ke knn pon gerk . sy pusing kiri dy gerk2 kiri sy pusing bring knn dy gerk2 bhagian knn plak . nk bring pon kdg xslesa . pagi2 bgun perot sakit sbb bby aktif sgt time mlm .

5y trước

uhuhu saba la . biase la tu mmg normal semua wanita hamil akn alami . nt da brsalin da ilang semua sakit tu . nt bby gerk pon xd rse dh dlm perot tu . mse tu ala ala je trase mcm ad janin menendg lg dlm perot tpi xd .

Ada sis.. Saya sebelah kanan pula sis 😅😅

5y trước

Sama la sis.. Bangun pun mesti bepaut dengan barang.. Berjalan pun dah macam pinguin.. Dah la badan kita ni kecik 😅😅