Kerap berak

Hi momy semua, ad tk sesiapa pernh mengalami baby nak masuk 5 bulan kerap berak. Tapi wrne najis normal cuma kekerapan je lebih dua kali. Dah pergi klinik doc just bagi air garam je tpi tk de perubahan. Baby aktif mcm biasa tkde meragam. Ada yg ad pengalaman?

1 Trả lời

baby berak sehari lebih 2 kali? baby fully fm atau bf?

2y trước

haritu baby sy pun kerap berak, susu fm, nurse kata okay je selagi beraknya ada isi, bukan berak air semata mata. kalau berak lebih 8x sehari, baby cirit birit.