Anak nak msuk 3 bulan berak berlendir dan kerap mcm ad darah tp sikit je dah 3 hri mcm tu...

minum susu ducth baby dri umur 1 bulan xpernah jdi mcm ni...tp ank still aktif, mnum susu xda mslh just berak je la kerap...

Anak nak msuk 3 bulan berak berlendir dan kerap mcm ad darah tp sikit je dah 3 hri mcm tu...
1 Trả lời

kerap berak tu y ada lendir darah sbb kawasan dlm dubur or luar tu luka

10mo trước

yer kawasan tu dah merah² wlaupun pampers sntiasa tukar xtnggu pnuh