SAKIT GIGI

Hi momy , sakit gigi bila 1trimister ni normal atau tak ye ? #pleasehelp #firstbaby #1stimemom

3 Các câu trả lời

Saya dentist. Ibu mengandung ada mengalami perubahan hormon yg juga effect kpd kesihatan mulut. Yg penting berus gigi 2x sehari jgn lupa ya walaupun letih ke loya ke kena berus jugak. Kalau tak nanti byk bakteria Ibu mengandung kena pergi check gigi terus boleh pergi klinik gigi kerajaan bawa buku pink. Nanti ada apa2 rawatan yg diperlukan akan diberikan keutamaan. Harap membantu

Normal. Boleh cek klinik gigi. Tak tahan makan panadol. Saya haritu dlm seminggu baru ok. Sakit gigi & gusi sampai saraf telinga pun sakit.

Hi mommy.. Its normal utk ssetgh org😊