darah di belakang masa buang air besar

Hi momy, normal ke time pregnant darah kat belakang masa sy teran utk buang besar sbb 2 ari x buang air besar sembelit...keras sgt lepas teran baru kuar..

2 Các câu trả lời

Better sis beli enema mcm pic tu dkt farmasi mm klu xleh mmbuang .sis press air ni dkt lubang dubur sis..smpai air tu kosg ..nti after few second ada rs nk mmbuang n leh lembutkn najis n blh mmbuang ngn jayanye.. jgn bia3 an..nti jd buasir..

5y trước

Ok nanti sy beli.. Tq mommy for sharing...

Sy msa prgenant dlu setiap kli sembelit jd mcm tu..lama2 jd buasir

5y trước

Oh yeke.. Tq mommy for sharing