AIR KETUBAN

hi momy , nak tanya ada tak yg sama kes macam sy bila scan doc kata air ketuban banyak sikit dari biasa . bila scan air ketuban 18 . ada efect apa apa ke ? sape ada pengalaman ?#ingintahu #bantusharing #newmom

2 Các câu trả lời

klu pregnancy makin ke hujung, ketuban masih byk, possibly kena bsalin awal. pnglmn sy scan 26w air ketuban 19. then scan kk 28w turun 16, sblm bsalin 37w turun 13. so xde mslh. klu awk kerap mkn benda manis, kurang2kan

4mo trước

owh . sy ada gdm on diet . sekarang 32w . sblm ni air ketuban oke je . check up tadi doc kata air ketuban lebih sikit . btw thanks ye

Dr ckp banyak ke air ketuban tu kalau 18? Sbb saya haritu 29w scan pun air ketuban 19.5. Dr takde ckp apa2 pun. So assume okay je la