Tag warna buku pink.. ??

Momy momy sticker kat buku pink kaler apa?? ?

Tag warna buku pink.. ??
550 Các câu trả lời

Alhamdulillah stakat ni tag color putih... insyallah smpai bersalin la terus kekal color putih😊

Kuning. Sbb trace DARAH TINGGI masa buka buku pink. Alhamdulillah now 33weeks, harap smua ok je...

Kuning 💪💃💃coz blk2 keguguran dan 3 bln skali jumpa Pakar O&G dan HB mmg selalu rendah

kalau dah buat buku pink tapi takde sticker lagi macam mana ya? Baru first time pergi haritu

5y trước

Awal lg.. Nnti nurse akan tampal.. Sy checkup kali ketiga bru ada sticker..

Saye blm buat buku pink lagi..nurse suruh dtg 19/8/ nie buat buku pink☺️

Kuning. Kes: mild anemia (hb low) ada 2 tempat appointment. Hospital dan kk 😊

Sye putih...tp mnggu lepas cek nurse ckp sye naik pngkat hijau..haha..hb low...

ank first dlu kuning sbb remaja, ibu muda... ank sec warna hijau plk

hijau skrg upgrade jadi kuning.. followup pkar O&G dan pakar kanak2

Kuning.. 1) Mengandung 40th keatas 2) Jarak kehamilan melebihi 5th