1st time pregnant & ada bleeding

Hi momy kt sini sapa ada pengalaman bleeding tak mcm sy? Bru td je ade.. Sy bru 1st time preg so tak thu ttiba ada bleeding cuma tak bnyk mcm becak² gitu saja. Normal ka?#firstbaby

16 Các câu trả lời

kalo was² baik ke klinik sis...sy pon mcm tu...tp alhmdulillah doc kata ok...ad sesetgh jd lps bersama suami...tp baik sis ke klinik je

apa2 discharge yg keluar semasa pregnancy adalah tak normal. segera dapatkan penilaian kesihatan dkt klinik ya

Hi, bleeding/spotting during pregnancy is not normal. Segera ke klinik.

2y trước

alhamdulillah td sy pi klnik dan smua dlm keadaan baik saja.. trima ksh ya ☺️

saya pon awak. ni saya takot. baru 7weeks kan. saya try pi hospital dulu

2y trước

ye sy pn 8w sy da pi klinik alhamdulillah smuanya ok saja slps on duphaston bleeding takde dh

Hi sis, sy pernah kena mse awal2. Tp ni spotting. Risau gak time ni

2y trước

hi sis spotting sy sikit saje.. so far slpas mkn ubt kuatkn hormon pd hrini hrap ok la. trima ksh sudi kongsi pngalaman sis dgn sy. sy doakn smoga sis slamat brsalin dan baby dlm keadaan sihat.

sy beginilah puan..jumpa doc..suh makan ubat kuatkan rahim

2y trước

ya baik sis.. trima ksh bnyk² ya sudi kongsi ilmu & pngalaman dgn sy.. doc takde pesan pun brkenaan brsama suami, sy ada jg baca kata bole brsama tp biasa la bkn smua sumber di ggle tepatkn dan sy pn tak brani brsama sbb tkut jd apa².. jd sy saja tnya sini spaya org lain pn dpt manfaatnya jg.. 😉nk tnya doc psal tu segan huhu.. makasih ya 🙏