Keputihan berbau

Hi mom..usia kndungan sy bru ja 21w2d l..tumpang tnya sbb sy xda pngalaman bru ank first..normal ka kalau keputihan berwarna hijau dan berbau hanyir..takut jga x pnh alami keputihan begini...

13 Các câu trả lời

kurgkn mkn manis dlu,bykkn mnum air msak...amalkn dlm 2-3 hri, klu kputihan still kluar, p jmpa doktor...sbb sy pun sma, wrna hijau n gatal2...bgtau doktor, cuba kurgkn mnis dlu n mnum air ksong byk...kdg2 sbb pemakanan...klu g doktor akn bg ubat msuk dri vagina...ad yg brkesan, ad yg xbrkesan...

4y trước

btul...air ksong tu pun kna byk jgk...2-3liter

saya masa pregnant pun ad keputihan juga. tp tak sampai berwarna hijau.. checkup klinik sy bgtau misi dia reefer doc.. then doc ambil sample keputihan kita. cuba awk bgtau dgn misi masa checkup. biasanya dorg tak biarkan.. sbb bahay juga buat baby. moga dimudahkan urusan..?

4y trước

most wc ? jaga diri ya ❤

Tak normal sis.. Kne jmpe doc.. Doc akan ambil sampel.. Sy dlu pon ada mslah Kputihan mse mengandung.. Warna dia hmpir ke hijaun.. Bila check ambil sampel Rupa nya Ada jangkitan Kat situ.. Boleh effect bayi Klau Tak rawat.. Doc akn bgi ubat antiibiotik

Sy pun ada msalah mcm ni haritu, doc ambil sample n bagi ubat yg masuk dlm vagina tu, bmbg jangkitan kuman kat baby. Better cpt2 refer doc ya

Klu berwarna hijau n berbau, tu x normal.. Sila berjmpa dokter utk mdptkan rawatn #TAPSupermoms

Kalau keputihan dh btukar wrna kne pg klnk.. Diorg akn ambik sampel.. Tkot nti ada jangkitan

tak normal sgt dah tu klau sampai tahap warna hijau..bahaya

kalau dah berbau tu tak normal sis , better pergi hospital

better puan jumpe.doc dan dptkn rwtn #TAPSupermoms

cuba rujuk dr sis,sbb xnormal uh