Kandungan berat 2.4kg 35w 4d

Moms..normal ke kalau berat kandungan 2.4kg masa 35w 4d? Tak terlalu kecik ke??#firstmom #ingintahu #bantusharing

5 Các câu trả lời

kalau dr tak cakap apa2 maknanya ok je tu kecuali kalau dr bagitau apa2 , apa2 pun janganlah risau puan ..

normal sis.. doctor kk dan doctor swasta ckp pd sya berat tu normal. if normal x perlu risau

2y trước

oh.. syukur sis lega dengar😇..skrng pun mau bersalin🥺 sbb berat baby 4kg doktor ckp bby besar

should be ok.. sy bsalin anak 1st 40w berat 2.6kg 😊

2y trước

owh..jdi normal lah ye☺️

doctor xcakap pape ke dkt awak. ke awak tak tya?

2y trước

tq krna sudi share chart tu☺️

normal sis, dont worry