allergy.

Hello momshies! Meron po akong rhinitis even before hindi pa ako pregnant. But now, mas ina-atake ako early in the morning and night time. Sometimes disturbing na talaga, hard for me to sleep at night. And I think taking anti-hestamines is not good for my baby? 2 months pregnant pa po ako and just wanna know how to treat it at home. #firsttimemum

4 Các câu trả lời

Same tau mamsh nung buntis ako.wala po ako ginawa,tiniis ko lng po hanggang mkapanganak.ayaw din nmn po magbigay ng kahit n anong gamot ng ob ko pra dun.