Postpartum weight

Hi momshies how much did you lose weight after delivery? Me im still big from 72kg to 66kg.. wanting lose wt!! Help momshies!! ???

14 Các câu trả lời

Having troubles on your weight goals? Tired of having very little or no result at all, then doing it over and over again? Wasting your precious time and money on the process? Maybe all you need is have a healthy lifestyle, feed and heal your body with proper nutrition. Herbalife products will give you the complete and proper nutrition while managing your weight. Let us help and teach you hiw its done properly. Free Online Coaching nationwide! 📋Meal Planning 📝Personalized Coaching 💬Messenger Group Chats and Support 📅 Wellness Talk via Zoom 🚪 Door to Door Delivery | COP COD Pm, call or txt me for more Info 09663146086

From 74 kg, naging 67 after a week of giving birth. 3.5 months pp, 57kg na ako. Breastfeeding helps you to lose weight :) almost back in my prepregnancy weight. 2-3 kg pa need ko ilose, but no rush naman. Listen to your body :) workout ka na din if pwede na. I Started working out nung nag 3 months na si baby

Bibilis ka pumayat sis kung mag breastfeed ka. Wag masyado magmadali sa pagpapapayat. Nasa recovering stage ka pa. :) Give it at least a year para sure na hindi macompromise health mo.

ako po 70kg then after 1 week 56kg pero ang msaklap nung ngpakonti konti ngstop mgbfeed. pakonti konti dn ng ng gain ng weight until nging total after 1yr and 6mos manganak, 64-65kg na 😅

58kg to 65 kg in 1 month kaya need n diet😂 hirap magdiet lalo n 7 months n ako but i try s morning and lunch lang rice sa dinner oatmel nalng kinkain ko

From 76kgs to 66kgs, ok na ko sa weight ko siguro mag lose pa ng konti matangkad kasi ako eh I'm 5'8" kaya sa 60+ kgs normal bkdy weight lang

Ako 75kg pagkatapos manganak 69kg,,hirap magbawas ng timbang 5months na baby ko, na stress na nga ako panay sabi nila ang taba ko

lose 6kgs already .. From 55.9 kgs on my EDD May 28, 2020 to 49.6 kgs 2 weeks after CS delivery .. 😂

ako po from 56kls to 45kls. After a week.. Cs po aq.. Tuloy2 po breastfeeding lalo pong nakakapayat

from 72kg down to 63kgs after delivery. mag 4 months na si lo and 58kls ngayon.🙂