Perut Bawah Sakit Bila Nangis

Hi moms,ada tak yg berpengalaman time pregnant mcm sy ,setiap kali sy nangis / stress perut akan sakit mcm senggugut tu..tmbh lh nak nangis sedih dan sakit perut..tk lah sakit sangat boleh tahan lagi cuma tak selesa..so far takde pendarahan lah cuma asal nangis sakit bila brenti tak sakit dah hehe...now 11w pregnant..

1 Trả lời

Maka, janganlah menangis. Be a happy mom. Elakkan stress. Bersenam. Minum air kosong secukupnya. Makan makanan cukup nutrien. Baby feels your feelings OK.

6mo trước

Kalau tiada siapa nak mengadu, boleh je luahkan kat kaunselor.. Boleh set appointment. Take a good care.