Yolk sac ada janin atau tak

Hi.. kalau ada yolk sac dlm kantung, mmg confirm ada baby ke? Risau pulak sbb baby tak nampak lg. ada possibilities ke boleh jadi blighted ovum? Walaupun doc ckp yolk sac tu adalah “makanan” baby tp yela belum nampak baby risau juga. Sy scan masa 6w 1d nampak kantung and ada yolk sac saja

4 Các câu trả lời

saya pon sama. haritu scan 5w ade kantung dengn yolk sac saje. risau jugak. ade ke xde ke. sbb dok la baca pasal kantung kosong. next mth baru repeat scan. nanti awak update lah.

5mo trước

awak ni komen 5 bulan lepas. alhamdulillah skrg sy dh 7 bulan dah. ade kantung ade yolk sac insyaAllah baby ada. tahniah awk. lama tu 8 tahun . take care tau. jangan buat kerja berat.

yolk sac makna sudah ada. 6w masih kecil . jgn fikir yg bukan2 k. kerap makan acid folic setiap hari dan rehat banyak lg. nnt doc repeat 2 minggu awk dtg lg.

10mo trước

Thank you! Tula sy banyak baca bukan2 agaknya tu yg asyik fkir saja.

normal je sis, saya anak first scan 6w ada kantung je, repeat scan 8w baru nampak janin. ni anak second scan 7w nmpak dah janin n heart beat

Hi..sy pun sama scan 6w nampak kantung.dr kata scan lg 2 minggu..semoga kita berdua kuat ye ☺️