folic acid

hi moms ,sya preggy 4minggu firstbaby .sesuai tak klau nak consume folic acid ni ? and boleh share any folic acid yg moms gunakan selain ni☺️ #pleasehelp #bantusharing #firstbaby

folic acid
11 Các câu trả lời

Ada 2 strength yg 5mg and 400mcg.. Both strength boleh consume no prob.. Tp preggy mom yg ada comorbid mcm hpt or dm mmg advisable amik yg 5mg mcm dlm gmbar tu..

oke je.. sy consume acid folic yg ni sebelum khawin sampai khawin and Alhamdulillah sekarang pregnant dah nk masuk 6months still lg consume🙂

3y trước

alhmdulillah thniah sis😍 tcare

Saya pun makan acid folic Hovid jgk 1biji sehari. Lps buka buku pink nurse bagi Obimin masa pregnant 10weeks. Dlm Obimin dh complete semua

3y trước

okay sis thnkyou🥺🥺

saya makan yg Biotective Folic Acid 400mcg.. yg saya baca sekurangnya 200mcg folic acid diserap tubuh badan & selebihnya akan dirembes

3y trước

seeloknya brp kali sehari makan sis ?

It's a must supplement yg mommy kena consume klo nak baby dlm kandungan sihat.. Boleh baca kebaikan folic acid klo ragu2

3y trước

ok sis thnkyou❤️

saya pun makan folic acid ni, budget frindly , lgipun byk isi dia pstu 5 mg ok sgt dh utk sehari sekali cosume

3y trước

baik sis thnkyou❤️

Bcomplex shaklee.. Sy ada stok, blh contact sy sis. Sy mmg amik full set pregnant shaklee 011-10573369

Sya bru2 pun makan folic acid nie ... Lps bukak buku bru tukar ke obimin..

3y trước

okay sis thnkyou🙏🏼❤️

folic acid perlu amik sis, jgn tinggal

3y trước

okay sis🥰

Bcomplex shaklee