Baby Kena Kuning

Hi Moms Semua, saya dah selamat bersalin 5/5 haritu, due saya 27/5 baby lahir 36w6d. Baby saya kuning dah masuk wad 2 kali, first sebelum saya discharge dia masuk Nicu sbb kuning tinggi after discharge dalam sehari pergi check KK, kuning dia naik dan kena masuk wad lagi sekali. Sekarang pun baby masih naik kuning nya. Apa yg perlu saya buat ye nak turunkan kuning baby sebab saya kesian tengok dia duduk bawah lampu then asyik kena cucuk ambik darah je. As a first mom, saya risau sangat

2 Các câu trả lời

direct feed. jaundice bby blh turun dgn kerap kencing dan berak.