9weeks vitamin

hi moms. selain folic acid. vitamin apa lg yang bagus untuk consume ? or better with folic acid sahaja? #firstmom #pleasehelp #bantusharing

4 Các câu trả lời

makan folic acid dlu. smpai DR dh bagi vitamin baru makan. tak boleh mkn suka hati. DR bagi vitamin tu kalau patient yg HB dia tak cantik. mcm sy HB cantik, DR kata jgn ambik apa2 selain folic acid. ni yg DR sy bgtau laa..

mkn vitamin yg doctor bagi je. x bagi x perlu. kalau x jumpa doctor lagi ckup mkn folic acid je

1y trước

thankyou sis

Saya buka buku nurse bagi obimin. Tu je saya mkan.

Sya makan ganilia