Can I Eat Maggie While Still Breastfeed 4 Months Old Baby

Hi Moms.. Saya Fully Breastfeed My Lil Princess. Now Umur 4 Months Almost 5. And Me Now Craving Nak Makan Maggie Ayam. Boleh Ke Tak Yer? Anyone Pernah Makan Maggie Ayam Or Kari While Masih Breastfeed Anak?

6 Các câu trả lời

Boleh buat yg homemade guna kiub ayam tanpa MSG tu. Rasa dia sebiji sama. Jgn lupa banyakkan sayuran & protien dalam megi tu. Cuma guna bawang putih goreng + kiub ayam tadi sahaja, cuba la! :)

semalam baru makan maggi ayam. yes im fully bf. setakat ni anak ok je xd masalh. klo mkn maggie ada effect ke?

5y trước

oo takot baby kembung ya? maybe tgk lain lain budak ya tak. anak sy ok Alhamdulillah

Sy masih menyusu, n kadang2 mkn la jgk maggie. Okay je awk, xde apa pun 😊😊

Klau tekak dh teringin dh wat mcm mna kannn.. sekali sekala bleh la

Happy mommy, healthy baby. Yg penting berpada2 la. Good luck😉

Yes can