HAMIL SETELAH KEGUGURAN

Hi moms! Saya baru 6 minggu lepas alami keguguran dan hari ini saya cek dan result UPT +ve pregnant. Adakah benda ini selamat?

10 Các câu trả lời

alhamdulillah tahniah. selamat atau tidak tu sebenarnya Allah je yg tentukan. yg penting awak jaga diri awak, jgn buat kerja berat2, makan yg sihat2, jgn tinggal folic acid. andai sudah tertulis jika ada rezeki anak buat awak, dah tentu baby akan selamat. andai kata tidak, jgn bersedih. teruskan usaha. sy pun mcm sis. skrg rehat dulu dari mengandung. trauma sikit rasa gugur 2x. huhu. doakan saya juga ya.

3y trước

amin2. sy doakan sis cpt2 dikurniakan cahaya mata nanti k

syukur alhamdulillah,banyakkan rehat d awal kehamilan.sbb sya pun keguguran thum lepas 27.12.20 usia kandungan 10w3d.Kantung dab bay keluar sendri tanpa ada d cuci.and last period 24.2.21😉sekrg usia kandungan sdh 19w5d.jgn stress² dan jangan angkat benda berat² tau😇😇

3y trước

most welcome☺

alhamdulillah rezeki sis 😇 sama la dengan saya haritu gugur jgk ni tgh pregnant skrg 6w 5d da ☺️ doakan saya ye semoga baik2 saje dan dipermudahkan segala urusan kite semua 🤲 amin 🥰

3y trước

so far Dr ckap baby ok x ??

rezeki tu sis. sama la dgn sy... sy pn ada kes juga kguguran 8/3 yg lalu lepas tu mgndung balik 24/5😅 ...

3y trước

sis skrg mcm mana kandungan da brape minggu ye

maaf ya sis..selepas keguguran pembersihan darah 3 bulan..dlm masa itu dia mmg masih positif tu...

3y trước

..better check klinik..mnatahu lekat..syukur alhamdulillah..

skrg awk da brape weeks kandungan .tahniah .seronok dgr sbb sy da 2 kali keguguran

3y trước

tahniah awak..hehe jaga kandugan baik2 ye..doakan sy ye

hai sis jannah. apa ya update sis skrg? masih pregnant lagi ke?

3y trước

alamak awak baru prasan xrply lagi. haha alhamdulillah. baby skrg 35w 🌸

skrg kandungan dah 18weeks sis...

insyaallah ok tkde ape sis 🥰

Wah tahniah. Take care sis

3y trước

tqsm Ms