Folic acid

Hi moms. ♥️ Saya ada terbaca, untuk 1st trimester, sekurang kurangnya kena ambil 400mcg. .. Ada sis yg makan tak folic acid Blackmores ni juga tak? Sehari 2 biji sahaja? Adakah cukup @ sy kena ambil lebih? Sy tengah tunggu appointment utk buka buku Pink di kk. Sementara tu sy beli dulu folic acid di farmasi. Mohon share yaa♥️ #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

Folic acid
2 Các câu trả lời

sy tktau berapa mcg folic acid ada dlm ni. boleh refer label, kalau cukup boleh continue consume. selalunya 1 biji je sehari.

saya ambil blackmore jgk tp yg gold. janji kandungan folic acid dia cukup. sy mkn 2 biji sehari.