Menu pertama baby 6 bulan

Hi Moms, please bagi cadangan menu makanan pertama apa boleh bagi kat baby 6 months? Hope boleh bagi cadangan menu Untuk 1 bulan penuh.. Appreciate sangat, Tq Moms..

2 Các câu trả lời

permulaan, bubur nasi kosong. tekstur macam mash potato. no salt, no sugar. puan boleh join group Happy Babyfoods Malaysia di facebook. banyak menu, and info for mummy & baby.

2y trước

naissss...tq sis ❤️

Bubur nasi kosong sis,nnt seminggu cmtu bru tmbah daging atau sayuran skit.elak letak garan dlu ☺️☺️

2y trước

baik sis..tq ❤️