Menu 6 bulan

Boleh share x tmpt2 yg ibu2 tgk menu utk baby 6 bulan atau boleh share menu2 kat saya pleaseeess#seriusnanya #firstmom #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

3 Các câu trả lời

join group fb tu happy baby foods malaysia HBFM...Sy dh siap bt buku resepi lg utk bby🤭🤭resepi smpy 7 8 bln dh...mcm2 ad resepi mee pasta,biskut,nasi greng,fingerfood,aiskrim,nuget..mcm2 ad dlm group tu...

Saya biasa refer di group di facebook, Happy Baby Foods Malaysia.

Saya jenis random je. Lebih kepada western recipe