tanda tanda nk bersalin

Moms nk tnye 39 week 3 hari Pgi tadi pi toilet ade kluar flek keputihan tpi coklat kira2 brpe hari lgi bersalin...

6 Các câu trả lời

Rsanya tnda2 nak brsalin sis, Sya da alami masa anak 1st,pagi2 p tandas ada kputihan coklat2 xkn period plak😅msa tu 38 weeks 4 ary da, ngam2 appoimnt p klinik mnta cek... Nurse ckp kita nak cek tuk tgok law ada jangkitan ka x... Apalgi msuk muncung itik der kat bwah... Tpi sya rsa masa tu mcm tnda2 nak brsalin... Skali ptg2 cmtu perut mragam memulas... P hospital da 3 cm msuk wad trus tnggu turn msuk labour room.. Tepat 12.45 am 18/8/16..lahirlah baby gurlku👶

Tanda nak bersalin dah tu sis. Sya mcm tu juga pagi bangun ada keluar lendir2 dgn warna coklat2. P hospital check baru buka 1cm doc suruh balik rumah berehat sebab baru 36y. Tapi seharian perut dah mula rasa2 sakit, jam 3am p balik hospital sekali check dah buka 5cm terus masuk LB. Alhamdulillah jam 8.17 am sya selamat bersalin.

Mungkin sudah hampir due. Jika tidak pasti, boleh semak tanda tanda bersalin di sini https://my.theasianparent.com/9-tanda-proses-bersalin-makin-dekat/?utm_source=question&utm_medium=recommended

Itu tanda nk bersalin dh sis..mngkin jln p dh bukak.kena g hospital sevelum contraction kuat

Dah boleh pergi hospital ..tu salah satu tanda dah nak bsalin

dh x lama dh tu...