Mucus plug ke?

Hi moms ni tanda dh nak bersalin ke? Belum rasa sakit2 or keluar darah, baru keluar cmni and kdg perut mengeras. Sy dh 39weeks 3days. #bantusharing

Mucus plug ke?
12 Các câu trả lời

kita sama sis, 39w3d keluar macam ni dah dua tiga hari, cuma keluar sikit2 tapi kerap. tengok komen ramai cakap mukus plug. sy ingatkan lendir keputihan sebab takde darah atau warna coklat. dia warna putih hijau macam tu. mohon penjelasan semua🥺 skrang ni perut sakit on off tanda lain takda lagi

1y trước

sis anis sya nak pesn kalau skit tu dah 5 minit kekrapn dia. terus g hospital jngn tunggu lma 🥰

Kalau basuh hilang, tu keputihan. Klau mucus plug dia kental & likat lg.. mcm seakan tali.. tp dah 39w tu mmg ada kemungkinan mucus plug dh.. tnda2 nk bersalin

sy 38 weeks kluar mcm ni g hospital .. check bukaan takde. tp check ctg jantung bby tak cntik.. hritu jugaak kena czer. better sis g hospital..

sis, mohon censored kan pic ni..kalau org nk tgk baru diorang tekan pic utk uncensored

saya pun kerap keluar mcm ni 1-2 hari ni. tapi takde turun tanda lagi, baru masuk 37 minggu 😅

sy keluar camni jgk start 8mlm.. bila kul 12 tgh malam rasa sakit 1 jam skali.. kul 6pg brsalin🥰

maybe.. sbb dah 39w.. saya dulu sikit sikit turun dlm 3-4 hari.. pas tu air ketuban pecah..

kalau x larut air, mucus plug. kalau larut air keputihan

Ya tu mucus plug

sis anis dah brapa week?