Curious mom.

Hi moms. Nak tnya moms kt sini yg bersalin secara czer, bila agaknya dpt mkn mee segera? Baby bf dpt tk if mkn mee segera? 🤭 Tanya sebab sy teringin nk mkn.

3 Các câu trả lời

Boleh jer makan tapi buat rasa2. Jangan pula makan banyak sangat. 😅kang susu rasa mee segera. Better kalau sis nak makan, makan sikit jer pastu topup dengan makanan berkhasiat lebih.

Sy mkn sesuap dua saja. Cuit suami punya. Xberani mkn byk sbb not good for recovery

Saya makan slps 44 hari