spotting dan scan 6w nampak kantung je

Ada sape2 tak pengalaman sama macam sy. Sy da hamil 6w4d macam tu. Baru2 ni ada spotting kemudian stop. Ari kamis aritu sy sCAn nampak kantung je. Kemudian semalam ada lagi spotting. Sy terus ke hospital. Diorang scan ikut vagina dan masukkan mulut itik. Tapi hanya nampak kantung kosong. Die suruh datang lagi 2 mnggu untuk scan. Risaunya sy. Ade ke sama kes tapi lepas tu nampak baby?

1 Trả lời

Kdg2 bleeding tu sbb janin korek2 rhim n dia nk mnempel..thts why drh..awk dah scan after 2 week x?Dr kata ape

4y trước

klau ikut kata dktor 9mnggu,,tpi kiraan sndri pkai apps ni 11mnggu,,itulahh,,blum rzeki lgi,,insyallah next tme kne hti² nmpak gyanye