sakit di depan faraj, bawa perut

Hi moms, nak tanya. Sering sakit depan faraj bawah perut. Baru 29 weeks. Org kata kepala baby d bawah. Tak berisiko ke utk bayi? Ke normal?

2 Các câu trả lời

Normal .. baby membesar kan kita akan rase sakit dimana2 sahaja .. nak tidur pn tak selesa daa nak pusing tidur mengiring pun perlykan bantuan heheheh .. keep strong

3y trước

Oh yeke.. Sy rasa mcm tulang kt area faraj tu sakit nyiru, setiap kali nk bangun dari baring rasa mcm seksa nya.

Tq mom. Inn Shaa Allah. Semua baik2 je.