Sakit pinggang

hi moms. nak tanya, boleh ke letup2 kan pinggang? bila dah baring, nak bangun punyalah pasal sbb sakit. rasa nak letup. tapi takut. boleh ke letupkan? #19w5d #firsttimemom #bantujawab

2 Các câu trả lời

Rasanya tak boleh, saya kalau rasa sakit nak bangun pusing sebelah kiri baru bangun.. Kalau masih sakit, gosok2 ngan telepak tangan je

2mo trước

yeke 😔 hm thankyou sis

Saya since pregnant tak berani nak letupkan walaupun rasa lenguh sgt. Tahan and urut urut gitu je.