Neurogain PB intake

Hi moms! Boleh tau sesiapa yang ade ambik neurogain semasa hamil? Saya start makan yang macam dalam gambar pertama tu dari 5 bulan. Sekarang 6 bulan lebih. Saya perasan ade lagi 1 jenis (neurogain 300) macam gambar kedua. Apa ye beza dengan PB? Thanks! #firstbaby #bantusharing #SeriusTanya #1stimemom #pregnancy #neurogain #PrenatalSupplement

Neurogain PB intake
2 Các câu trả lời

hye mommy .kte tgu respon mommy2 laen yg pernh amik pill ny ye. .tp ape yg sye tgk byk beza jgk antra 2 pil ny. .kot mommy bole cba yg byk mg dye 2. .kalo x sesuai bole tros kn btol yg biasa 2

sy pernah ambik neurogain pb nii masa pregnant 5bln. skrng baby pon dah umur 4bulan banyak ckp and banyak peel