Pacifier baby

Hello moms.. Boleh recommend pacifier untuk baby 4 bulan? Yg anti jongang? Anak kerap sangat isap jari.

8 Các câu trả lời

brand avent okey..bg saya..sbb anak isap puting tu dari 1 bulan smpai skrg 17bulan.. gigi okey..cuma skrg dia dh mula kurang isap puting mungkin dh besar..bila nak tido je dia cari..saya pakai jenama avent je..saya tk cuba yang lain..mula mula anak tk nak tak nak tp saya masukkn je..lama lama dia jd biasa dgn puting tu..

Anak saya guna puting tomme tippee sampai melekat bekas di pipi, tembam, saya try la beli avent philip night yg cahaya malam tu ada 2, try ja dia luah, jdnya kembali ke puting lama jugak walaupun lekat bekas di pipi tu ja dia syok

kne try n error.. x semua jnis pacifier anak ske.. ade je yg baby gigit2 pastu buang.. anak sye gne brand anakku je.. bli brand nuk baby x nk..

Brand Nuk ada,tommee tippee ada. So far anak sy pakai elok je takde jongang. Cari yg orthodontic punya

sy guna Dr.Brown. tp depends baby juga.

Cari yg ada tulis orthodontic

bukan ke tu memang fasa dia ? oral fase

9mo trước

Iye. Sy biar kn je anak isap jari cuma jari dia da trlmpau merah sbb dia isap 😢

xpernah bagi puting