Sakit leher trimester pertama

Hi moms, adakah normal untuk mengalami sakit leher pada 1st trimester kehamilan?saya sudah seminggu sakit leher..nak consume painkiller x berani lagi time ni..leher sakit susah utk toleh kiri kanan..malam2 pula ssh tidur sbb leher berdenyut..sakit leher sebelah kiri..baru2 ni ada minta tukang urut utk urut2 tapi sakit masih x hilang..

2 Các câu trả lời

banyakkn minum air, tidur dgn posture yg betul, saya dh 2x kena dlm trimister 1. yg kali pertama sy tak mkn painkiller. sy jg posture, buat senaman regangan. beberapa hari dh ok. Hari ni kna lg. mungkin slh tidur kt rmh mertua mlm td. 🤭

3y trước

👍sama2. sy cari di youtube senaman regangan leher/ belikat. Malam tadi saya tidur dengan bantal U yg untuk neck tu. Kuranglah sikit sakit tengkuk ni. 😁 Letaklah minyak kat tengkuk ni bg berangin sikit.

Ada salah tidur ke? Cer try banyakkan minum susu

3y trước

rasanya salah bantal ni..🤭