urine ada gula 2plus

mommyyyy tolong saya, lastweek saya minum air gula tapi dekat urine ada gula pulak, tips untuk takde gula dalam urine apa ya? risau pulak, sebab esok saya repeat urine lagi, btw saya takde gdm punn ☹️#ingintahu

1 Trả lời

urine sugar or protein? slalu klu xde GDM xde sangkut urine sugar...urine protein tu blh jd

10mo trước

awk ada checkup sekali minum air gula ke? klu gitu awk blh check result urine tu dkt buku pink awk. selalu misi dh kepil sekali. sbb spnjg sy minum air gula, xpernah sngkut, urine sugar clear. cuma urine protein sahaja 1+